UNITED FOR GLOBAL CHANGE OCTOBER 15TH

És temps d'unir-se. És temps de que ens escoltin. Es tiempo de unirse. Es tiempo de que ellos escuchen. It´s time for us to unite. It´s time for them to listen. il est temps pour nous de nous unir. Il est temps pour eux d'écouter Die Zeit ist gekommen uns zu vereinigen. Die Zeit ist da, wo jene uns zuhören müssen.


El 15 d’octubre de 2011 ciutadans i ciutadanes de tot el món sortirem al carrer per mostrar la nostra indignació per la pèrdua dels nostres drets a mans de l’aliança entre les grans corporacions i la classe política.

Sota la pressió del poder financer, els nostres governants treballen pel benefici d’uns pocs, sense que els importi el cost social, humà o mediambiental que això pugui generar. Promovent guerres amb finalitats econòmiques i portant a la misèria a pobles sencers, les classes dirigents ens despullen del nostre dret a una societat lliure i justa.

Per això us convidem a unir-vos a aquesta lluita pacífica, difonent el missatge de que junts som capaços de canviar aquesta intolerable situació. Prenguem els carrers el 15 d’octubre. És hora que se’ns escolti. 

¡Units farem sentir les nostres veus!